Vrei asigurare de risc cibernetic? Te ajutăm să plăteşti mai puţin

5 martie 2021

Pentru că au crescut dependenţa digitală, teama de hackeri şi presiunea GDPR, multe companii vor să contracteze o asigurare de risc cibernetic. Riscurile nu sunt însă ușor de evaluat şi nici poliţele nu sunt tocmai ieftine. Ca să plăteşti mai puţin e nevoie să ştii cum stai în realitate, cât de solid este sistemul IT şi ce vulnerabilităţi poţi elimina înainte să te asiguri.

Mai multe detalii

Cum să protejezi datele companiei de angajaţii neatenţi sau rău intenționaţi

22 februarie 2021

Odată cu trecerea masivă la remote work, a crescut şi numărul incidentelor de securitate în care au fost implicaţi angajaţii companiilor. Cele mai frecvente sunt partajarea accidentală a unor date confidenţiale şi furtul efectiv al acestora. Cum se poate proteja o companie în astfel de situaţii? O rezolvare poate fi utilizarea unor soluţii de User Behavior Analytics (UBA), care sunt dezvoltate special să monitorizeze ce tip de informaţii, fișiere şi aplicații accesează utilizatorii finali și să îi blocheze atunci când acțiunile lor încalcă regulile de securitate stabilite.

Mai multe detalii

Time is money.
Downtime is more!

29 ianuarie 2021

9 din 10 companii din categoria SMB nu reușesc să își mai reia activitatea în anul care precede un dezastru, dacă nu își restabilesc serviciile și reiau operațiunile în mai puțin de 5 zile de la petrecerea evenimentului. Iar între 40% și 60% dintre companiile mici și mijlocii nu-și mai revin niciodată dintr-un dezastru care implică pierderi masive de date.

Mai multe detalii

 

8 tendinţe tehnologice de urmărit în 2021

21 ianuarie 2021

Catalizate de pandemie, mai multe tehnologii şi aplicaţii se vor maturiza accelerat în 2021. Principalele tendințe tehnologice trimit la soluţii deja existente pe piaţa globală, dar cu o adopţie relativ limitată la anumite domenii sau scenarii de utilizare. România nu face excepţie, iar piaţa locală înregistrează diferențe mari (atât între diversele sectoare economice, cât şi între regiuni) la nivelul gradului de utilizare a tehnologiei în business. Iată ce tendințe tehnologice ne aşteptăm să capteze atenţia pieţei în acest an...

Mai multe detalii

Citeste mai mult