Echipa PRAS

Prin experiență clădită pe proiecte de succes, prin competențe dovedite, prin calitatea umană și profesională a membrilor echipei noastre și prin adoptarea cu maturitate a celor mai noi tehnologii, suntem pregătiți să devenim partenerul tău de soluții și servicii IT.

Hai să lucrăm împreună

icon

Interesele organizației tale ne ghidează acțiunile

Ne asumăm obiective în deplină concordanță cu propriile capacități și cu standardele companiei tale. De aceea este important să îți înțelegem în detaliu prioritățile înainte de a clădi împreună o colaborare solidă.

Vezi certificările PRAS

icon

Inovăm în folosul companiei tale

Ne asigurăm că echipa PRAS este la zi în ceea ce privește tehnologiile emergente și ne antrenăm în mod constant creativitatea pentru a găsi soluții inovatoare, adaptate cerințelor specifice ale organizației tale.

Proiecte de succes

icon

Stăpânim cele mai noi tehnologii

Cunoașterea ultimelor noutăți în domeniul IT și obținerea celor mai recente certificări IT ne ajută sa fim eficienți în ceea ce facem și să îți oferim cele mai solide și mai sigure soluții ale momentului.

Vezi certificările PRAS

icon

Suntem o extensie a organizației tale

Identificăm împreună problemele, implementăm soluțiile potrivite și răspundem prompt solicitărilor tale de urgențe. Împreună formăm o echipă al cărui scop este succesul prin tehnologie, cu zâmbetul pe buze.

Stabilește o întâlnire


Ești în căutarea unui job în IT?

Suntem o echipă tânără, conștientă că, pentru a putea răspunde cerințelor clienților noștri în cel mai bun mod cu putință, învățarea continuă este esențială. Pregătirea noastră profesională vizează nu doar ceea ce ține de domeniul IT, ci tot ceea ce implică o companie de succes: suport, servicii impecabile și management de performanță, într-un mediu care încurajează dezvoltarea individuală continuă.

Dacă ne împărtășești viziunea, trimite CV-ul tău la .


Suntem aici pentru a ajuta

Serviciile IT de calitate sunt esențiale în era informației.