Servicii personalizate de administrare
a stațiilor de lucru

Fiecare stație de lucru care nu funcționează în parametri normali, sau nu răspunde tehnic nevoilor tale de business, provoacă pierderi organizației tale. Odată cu dezvoltarea afacerii tale și cu instalarea de noi echipamente, serviciile profesioniste de administrare a stațiilor de lucru joacă un rol decisiv în păstrarea performanței operaționale a organizației tale.

 

icon

Configurare și mentenanță

Serviciile PRAS de administrare stații de lucru țin cont de întreaga infrastructură IT a organizației tale, de la rețea, la servicii de telecomunicații.
Vezi pachetele

icon

Monitorizare

Folosindu-se de tehnologii de monitorizare a parametrilor de funcționare, echipa noastră asigură activitatea fără întrerupere a stațiilor tale de lucru.
Să facem cunoștință

icon

Mentenanță periodică și proactivă

Specialiștii noștri sunt pregătiți să intervină de la distanță sau la sediul tău pentru orice tip de problemă hardware și software a stațiilor de lucru.
Vezi pachetele

icon

Administrarea aplicațiilor

De la patch-uri și instalarea aplicațiilor pe stații de lucru, până la suport prompt pentru restabilirea funcționării după un crash, PRAS te scutește de orice grijă.
Stabilește o întâlnire

icon

Administrarea antivirusului

Administarea măsurilor de securitate cibernetică, mai ales pe stațiile de lucru, este important să fie realizată de specialiști bine pregătiți.
Află de ce

icon

Soluții de dezvoltare

PRAS are expertiza necesară pentru a te ajuta în dezvoltarea inteligentă a infrastructurii IT, cu soluții hardware avantajoase și performante.
Descoperă cum

icon

Lucrăm cu date verificate

Fiecare proiect începe cu o analiză detaliată a stațiilor de lucru, a funcționalității și a cerințelor de business. Apoi, specialiștii PRAS proiectează cel mai potrivit pachet de servicii și se asigură că toate măsurătorile cheie corespund cu realitatea.

icon

Partener autorizat Microsoft

Deși expertiza PRAS nu se rezumă la asta, echipa noastră este foarte bine pregătită pentru a gestiona stațiile de lucru care lucrează cu:

  • MS Windows 2000
  • MS Windows XP
  • MS Windows Vista
  • MS Windows 7
  • MS Windows 8
  • MS Windows 10
MS Office suite
  • Toate versiunile


icon

Stații de lucru Apple

Device-urile Apple erau până nu foarte demult privite ca produse destinate exclusiv consumatorilor. Acum, dată fiind popularitatea lor în rândul profesioniștilor, device-urile mobile și stațiile de lucru Apple (Mac) sunt folosite în companii de toate dimensiunile și din toate domeniile.

Suntem de părere că este perfect normal să lucrezi cu tehnologiile pe care le iubești și că, atunci când o faci, ai toate șansele să obții succesul. Prin urmare, echipa PRAS este pregătită să ofere integrare și mentenanță pentru device-uri Apple, pentru sistemele de operare OS X și iOS și pentru suitele de instrumente de productivitate disponibile pe Mac și pe device-urile mobile Apple.

Suntem aici pentru a ajuta

Serviciile IT de calitate sunt esențiale în era informației.