Politica de securitate PRAS

PRAS implementează soluții de securitate adaptivă pentru întreaga infrastructură IT a organizației tale. Soluțiile noastre de securitate IT sunt optimizate pentru a avea un impact minim asupra resurselor de calcul, dar mai ales pentru a preveni și combate chiar și cele mai avansate atacuri cibernetice și pentru a îndepărta chiar și cele mai subtile vulnerabilități.

Contactează-ne
icon

Securitatea rețelei

Soluțiile de securizare a rețelei implementate de PRAS sunt concepute să elimine riscul de interceptare nepermisă a informației și să ofere un control deplin al gradului de accesibilitate. Ideal ar fi ca toate informațiile corespunzătoare să fie ușor accesibile pentru angajați și inaccesibile pentru orice altă persoană din afară.
Servicii de administrare rețea

icon

Soluții de continuitate logistică

PRAS oferă consultanță pentru implementarea unor soluții ce permit companiilor să își mențină funcționarea în cazul pierderii de date sau al altor evenimente IT neprevăzute.
Aceste soluții pornesc de la configurații simple de backup și pot ajunge la infrastructuri complexe pentru Business Continuity Plan (BCP) sau Disaster Recovery (DR).
Discută cu un specialist PRAS

icon

Suport prompt 24/7

Administrarea continuă a măsurilor de securitate cibernetică, inclusiv pe stațiile de lucru, este important să fie realizată de specialiști bine pregătiți. Echipa PRAS are expertiza necesară pentru a evalua atât securitatea fizică a infrastructurii tale IT, cât și să asigure securitatea logică a informațiilor, luând în considerare programele folosite și arhitectura sistemului IT. 
Vezi pachetele

icon

Standardul PKI

Folosită pentru securizarea comunicării și a tranzacțiilor de afaceri, soluția PKI oferă o combinație de tehnologii de criptare, software, procese și servicii IT. O soluție PKI personalizată poate fi proiectată pentru a satisface cerințele tehnice și de securitate ale organizației tale, de la confidențialitate și integritate, la autenticitate și non-repudiere.
Obține un audit gratuit

icon

Criptarea datelor

Potrivită pentru companiile cu mulți clienți externi, soluțiile de criptare a datelor oferite de PRAS implică, înainte de toate, estimarea nevoii de implementare a unei politici de criptare a datelor în interiorul companiei.
Contactează-ne


Soluții antivirus și anti-spam

Soluțiile de securitate antivirus și anti-spam oferite de PRAS sunt monitorizate și updatate continuu. Prin protejarea eficientă împotriva virușilor, a emailurilor de tip spam și, în general, a atacurilor cibernetice, riscurile de pierdere sau corupere a datelor sunt reduse la minimum. PRAS implementează soluții puternice de securitate IT, de la Kaspersky, McAfee și NOD32, la Bitdefender și soluțiile de securitate Microsoft.

 


Soluții de securitate a rețelei și protecția datelor

PRAS și parteneriatele PRAS în domeniul securității rețelei și a protecției datelor aduc siguranța activităților de business în condiții optime. Poți conta pe noi pentru a fi proactivi și a asigura, prin testare periodică, siguranța deplină a rețelei și informațiilor tale și ale clienților tăi, folosind tehnologii de ultimă generație.

 


Suntem aici pentru a ajuta

Serviciile IT de calitate sunt esențiale în era informației.