Comunicații sigure și performante

De la soluții simple pentru videoconferințe, până la integrări complexe cu sisteme de telefonie analogice sau digitale, experiența PRAS include:
 

  • Soluții cu disponibilitate ridicată (high availability) bazate pe distribuirea geografică a serviciilor și balansarea în timp real a resurselor
     
  • Soluții de hosting bazate pe MS Skype for Business
  • Soluții de integrare MS Skype for Business cu sisteme de telefonie clasice sau VoIP și MS Exchange, pentru o experiență completă de comunicații unificate
     
  • Soluții de la Fenestrae pentru digitalizare și unificare, care centralizează documentele de pe hârtie, fax și email, eficientizând accesul la documente disparate

Patru beneficii imediate

Ne dorim să furnizăm cele mai bune servicii IT pentru organizația ta și suntem preocupați de îmbunătățirea continuă a soluțiilor de comunicații unificate implementate de PRAS.
 

icon

Simplitate operațională

Echipa de specialiști IT PRAS are experiența și certificările necesare pentru a răspunde optim nevoilor tale specifice de comunicații.

Discută cu un specialist PRAS

icon

Comunicații securizate

Soluțiile de securizare a comunicațiilor implementate de PRAS elimină riscul de interceptare și oferă control complet asupra gradului de accesibilitate.

Află mai multe

icon

Suport prompt 24/7

Specialiștii PRAS se vor ocupa de administrarea corectă a soluției de comunicații implementate. Colegii tăi de la PRAS sunt mereu la un telefon sau la un click distanță.

Vezi pachetele de servicii

icon

Reducerea costurilor

Prețurile competitive de administrare și licențiere, optimizarea proceselor operaționale și a resurselor fac soluțiile de comunicații PRAS foarte avantajoase.

Obține un audit gratuit

Printre soluțiile cele mai solicitate
de clienții noștri se regăsesc:

Microsoft Unified Communications

Soluția de comunicații unificate de la Microsoft permite gestionarea simplă și eficientă, în aceeași platformă, a serviciilor tale de fax, voicemail, calendar și email. Toți consultanții PRAS sunt certificați pentru această soluție și participă în mod constant la cursurile și examenele organizate de compania Microsoft.

Fenestrae Faxination, platformă digitală de business

Faxination, soluție produsă de Fenestrae B.V., oferă organizației tale un punct unic de digitalizare și convergență a fluxului de documente. Distribuită de PRAS în România, soluția este extrem de flexibilă și permite integrarea cu diverse alte aplicații, precum SAP, SharePoint sau Exchange.

Suntem aici pentru a ajuta

Serviciile IT de calitate sunt esențiale în era informației.