Am lansat Biblioteca de Laptopuri

Peste 3,5 milioane de elevi şi studenţi sunt acasă în aceste zile, însă nu toţi participă la cursurile online. Conform estimărilor Ministerul Educaţiei cca 250.000 de copii nu deţin echipamentele IT sau serviciile de date necesare conectării la platformele de învăţământ online, alături de profesori şi colegi. Majoritatea provin din familii nevoiaşe care nu îşi permit achiziţia unui calculator. Având în vedere că școala se mută online până în septembrie, PRAS dorește să vină în sprijinul celor care nu își permit un laptop.

icon

Biblioteca de Laptopuri

Un program prin care noi donăm toate laptopurile neutilizate de la birou, dar pe care un copil nevoiaș le-ar putea folosi pentru a-și face lecțiile. Mai mult decât atât, strângem laptopuri vechi, le reparăm gratuit și le trimitem și pe acestea.

icon

Poți să donezi și tu

Dacă ai un laptop vechi la birou sau acasă, pe care nu îl mai folosești sau este stricat, trimite-l la noi (prin curier sau personal), ca să îl reparăm și să îl donăm unei familii nevoiașe. Dacă funcţionează, este suficient să îi ştergi datele.

icon

Îl facem să funcționeze

Nu îţi face probleme pentru configuraţie sau sistem de operare, vom reuşi cu siguranţă să îl facem funcţional, ca un copil să îl poată folosi pentru lecţii online.

icon

Poți să te implici

Dacă știi o familie cu copii cărora le-ar fi utile aceste laptopuri, lasă-ne un mesaj fie aici, fie pe biblioteca@pras.ro . Suntem deschiși la orice colaborare cu alte companii sau ONG-uri, pentru ca BIBLIOTECA DE LAPTOPURI să ajute cât mai mulți elevi. Prin urmare, orice recomandare contează.

icon

Echipa de suporteri

 

icon

Biblioteca de Laptopuri in cifre

324LAPTOPURI TRIMISE CATRE NOI

298LAPTOPURI DONATE CATRE COPII

Ne place să ajutăm

Vrei să ajutăm împreună?