Soluții în cloud personalizate

Urmărim furnizarea celor mai bune servicii posibile și îmbunătățim continuu soluțiile de cloud PRAS. Fiindcă nevoile clienților noștri se modifică frecvent, soluțiile IT sunt clădite să suporte cu ușurință scalarea, atât în termeni de performanță și dimensiune, cât și în ce privește funcționalitățile infrastructurii de cloud. Și nu aici se opresc beneficiile oferite de soluțiile în cloud PRAS:

 

icon

Securitatea datelor

Soluțiile de securizare a datelor implementate de PRAS elimină riscul de pierdere sau interceptare a informației și oferă un control deplin al gradului de accesibilitate.
Află mai multe

icon

Reducerea costurilor

Optimizarea proceselor de lucru și a resurselor hardware și costurile competitive de administrare și licențiere software fac soluțiile în cloud PRAS foarte avantajoase.
Obține un audit

icon

Suport prompt 24/7

Specialiștii PRAS se pot ocupa de administrarea continuă a soluției de cloud implementate. Datele stocate în servere vor fi apărate, complete, corecte și disponibile în timp util.
Administrare servere

icon

Simplitate operațională

Adio cabluri întortocheate și ore pierdute în centre de date. Modificările arhitecturale, update-urile de software și instalarea de aplicații sunt operate pe loc, cu rezultate imediate.
Discută cu un specialist PRAS

icon

Flexibilitatea infrastructurii IT

Nevoile de stocare și computare ale organizației tale oscilează. Soluțiile în cloud PRAS îți permit să restrângi și să extinzi în timp real resursele IT utilizate de compania ta.
Stabilește o întâlnire

icon

Soluții optimizate

Echipa de specialiști IT PRAS obține în mod continuu certificările necesare pentru a răspunde optim nevoilor tale specifice de servicii în cloud.
Certificările echipei PRAS

icon

Soluții recunoscute

Expertiza PRAS se sprijină pe parteneriate solide, încheiate cu lideri ai pieței de cloud. Pentru toate soluțiile și serviciile oferite, lucrăm îndeaproape cu partenerii noștri tehnologici, pentru a-ți oferi o experiență IT de excepție.

Partenerii PRAS

 
icon

Microsoft Office 365

Platformă web de colaborare care include aplicații de birou, email, calendar, meeting-uri online, stocare și sharing de documente, task management și gestionare a conținutului multimedia.

icon

Microsoft Windows Intune

Consolă web ce simplifică administrarea și securizarea tuturor aplicațiilor și device-urilor folosite de angajați, permițându-le să opereze la un nivel maxim de performanță.

icon

Microsoft Azure

Platformă de cloud care acoperă toate nevoile de calcul și stocare ale unei organizații, de la mașini virtuale și baze de date SQL, la servicii de backup și infrastructuri hibride cloud + on-premises.

icon

Soluții de backup în cloud

PRAS are expertiza și experiența necesare pentru a asigura integritatea datelor companiei tale, prin proceduri de backup și sisteme de siguranță IT.

icon

Unified DOCument eXchange (UDOCX)

Serviciu de procesaare securizată a documentelor ce permite scanarea, stocarea, transmiterea și imprimarea documentelor, oriunde în lume.

Suntem aici pentru a ajuta

Serviciile IT de calitate sunt esențiale în era informației.