Rețeaua este coloana vertebrală a organizației tale

Serviciile PRAS de administrare rețea asigură comunicarea și fluiditatea proceselor de lucru ale afacerii tale. Suntem pregătiți cu soluții bine documentate și instrumente moderne pentru a-ți oferi o rețea sigură, flexibilă și fiabilă.

icon

Servicii de rețea

Fie că îți propui modernizarea, redimensionarea, ori doar optimizarea rețelei tale, specialiștii PRAS sunt pregătiți cu soluții wired și wireless adecvate.
Vezi pachetele

icon

Securitate deplină

Echipa PRAS îți asigură liniștea, prin integrarea de firewall-uri și rețelele virtuale private (VPN) și implementarea protocoalelor de securitate de ultimă oră.
Descoperă cum

icon

Suport prompt 24/7

PRAS va lua măsuri corective și preventive pentru a identifica problemele existente sau potențiale la nivel de hardware și software. Ne vom ocupa, de asemenea, de funcțiile de securitate ale rețelei, implementînd soluții testate precum liste de control, autorizații, alarme, ori politici și proceduri de autentificare. 

Beneficiați de o soluție integrată care permite:

icon

Reducerea riscului

Alături de PRAS dobândești încrederea de a te folosi în siguranță de soluții tehnologice. Sprijinim prin mentenanță și securizare evoluția organizației tale.
Află mai multe

icon

Servicii personalizate

Pentru dezvoltarea și implementarea unor soluții de rețea optime, specialiștii PRAS se concentrează pe activitatea specifică a organizației tale.
Obține un audit

icon

Creșterea fiabilității

Lipsa de flexibilitate și performanță a rețelei provoacă pierderi financiare. Împreună, vom atinge nivelul optim de fiabilitate al rețelei tale. tale.
Află cum

icon

Optimizarea costurilor

Consultanții IT PRAS te vor sprijini cu informații și sugestii concrete pentru a obține un raport calitate-preț ideal pentru nevoile reale ale afacerii tale.
Stabilește o întalnire

Suntem aici pentru a ajuta

Serviciile IT de calitate sunt esențiale în era informației.