Vă anunțăm cu bucurie că Pras Consulting a obținut certificarea Microsoft Solutions Partner for Infrastructure (Azure). Acest lucru înseamnă că avem recunoașterea oficială a Microsoft cu privire la capacitatea noastră reală de a derula cu succes proiecte de migrare a oricăror componente de infrastructură IT în cloudul Azure. Este vorba despre proiecte precum migrarea unor mașini virtuale, aplicații de business (sisteme ERP sau CRM) sau baze de date din on-premises în cloud-ul Microsoft. Mai concret, putem face, pentru orice client, călătoria către Microsoft Azure mai lină, mai rapidă și mai eficientă din punct de vedere al costurilor.

Putem face acest lucru pentru că avem o experiență bogată în proiecte de infrastructură IT, de la rețele de date la instalări, configurări și optimizări de servere, storage și networking. Mai mult, asigurăm mentenanța infrastructurii IT pentru câteva zeci de companii, din cele mai diverse domenii de activitate.

Solutions Partner for Infrastructure (Azure) face parte din noul sistem de certificare Microsoft, care la nivel de soluții are în spate categorii: Aplicații de business, Data & AI, Modern Work, Cloud, Infrastructură, Securitate și Inovație în aplicații.

Cum am obținut certificarea Solutions Partner for Infrastructure (Azure)

Obținerea certificării implică evaluarea de către Microsoft a trei aspecte cheie:

  • Performanța de business (ne-am crescut numărul de clienți și proiectele care au implicat migrarea către Azure).
  • Competențe (echipa Pras are cunoștințele, abilitățile și certificările tehnice Microsoft necesare pentru a susține aceste proiecte. O cerință de bază este de exemplu deținerea a două certificări Azure Solutions Architect Expert).
  • Proiecte de succes (avem deja proiecte de migrare în Azure finalizate, iar rezultatele arată atingerea obiectivelor).

 

Pe fiecare palier, partenerii primesc un scor și trebuie să obțină minim 70 de puncte din 100 pentru a primi certificarea. Ceea ce s-a întâmplat și țn cazul nostru. Microsoft a evaluat aceste capacități și ne-a acordat certificarea.

Care sunt beneficiile parteneriatului?

Dincolo de recunoașterea a ceea ce știm să facem (abilități) și a ceea ce am făcut deja (proiecte finalizate), parteneriatul ne oferă acces la mediile Azure de dezvoltare și testare, la programe dedicate de training, suport tehnic avansat, etc. Practic, ne putem susține și mai bine pe viitor clienții care doresc să migreze în Azure.

Concluzia? Pras Consulting, în calitate de Partener Microsoft pentru Infrastructură (Azure), este o companie capabilă să vă ajute să valorificați pe deplin potențialul Azure. Avem experiența dovedită în proiecte de infrastructură IT, competențe tehnice și o relație strânsă cu Microsoft, și puteți avea încredere că suntem partenerul potrivit pentru o călătorie pe termen lung către cloud.

Nu ezitați să ne contactați pentru orice proiect de migrare a infrastructurii IT în Microsoft Azure, indiferent dacă este vorba despre crearea unui mediu cloud hibrid, migrarea unei mașini virtuale sau a unei soluții SAP.

Răspundem la și la 0372 705 618.