Microsoft Partner
RO | EN
cautare

Stiri

Puncte de referinta in istoria PRASPRAS Consulting - peste 90% dintre angajati detin certificari tehnice pentru solutiile implementate


Zona de consultanta si proiecte IT este una dintre cele mai dinamice ale economiei. Tehnologii si versiuni noi ale aplicatiilor apar cel putin cu o frecventa anuala. In acest context, pentru a oferi servicii la un standard de calitate ridicat, este foarte important ca angajatii companiilor specializate sa detina certificari pentru ultimele versiuni implementate.

 Obtinerea certificarilor in tehnologii de ultima generatie a permis companiei PRAS Consulting sa se pozitioneze ca o companie cu un know-how tehnologic excelent  si sa realizeze proiecte IT cu un grad de complexitate ridicat. In acest sens, specialistii PRAS au realizat peste 50 de proiecte IT complexe, o parte dintre acestea fiind realizate la companii din top 10 din Romanii din domenii precum: industria petroliera, telecom etc.

Tinand cont de competentele obtinute, PRAS a reusit sa se pozitioneze ca lider in implementarea unor tehnologii de ultima generatie (cloud computing, software ca serviciu - SaaS, comunicatii unificate etc.). Merita mentionat ca PRAS a fost primul  Microsoft Cloud Accelerate Partner din Romania si a realizat primul proiect de comunicatii unificate (Lync Server) din administratia publica.

Paul Roman, Director General al PRAS Consulting, a declarat: ''Zona de certificari a fost, inca de cand am creat firma, prioritatea numarul unu pentru noi. In acest sens, angajatii noi PRAS isi asuma ca in primele trei luni de la angajare sustin examene de certificare specifice pentru solutiile Microsoft implementate (Office 365, Exchange Server, Windows Server etc.). Existenta certificarilor si competentelor PRAS a condus la realizarea unor implementari de anvergura in Romania.  Astfel, PRAS a implementat un proiect cu peste 40.000 de utilizatori integrati in Microsoft Exchange, acesta fiind de departe cel mai mare proiect de Microsoft Exchange  din Romania."

Dezvoltarea profesionala a angajatilor devine un imperativ in acest domeniu. PRAS isi sustine specialistii pentru obtinerea de certificari tehnice, nu numai pe acele tehnologii si arii de expertiza specifice activitatii PRAS, dar si in domenii emergente ce pot asigura tot atatea oportunitati de crestere pentru companie.

"Pe baza cererilor primite de la clientii nostri, intentionam sa ne extindem aria de expertiza catre alte solutii de infrastructura, cum ar fi VMWare si CISCO." a concluzionat Paul Roman. « inapoiadresa:
Str. Stefan Negulescu Nr. 44
Bucuresti S1, 011654, Romania
email: info@pras.ro

telefon: (+4) 0372 705 618