Microsoft Partner
RO | EN
cautare

Despre PRAS

Prin noi IT-ul se implica mai mult in procesele de afaceri


Experienta pe care am acumulat-o ne-a invatat ca pe langa un zambet de multumire, promisiunile indeplinite aduc mai aproape un client si il transforma intr-un partener pe termen lung, care se va baza din ce in ce mai mult pe sfatul si pe serviciile noastre. Suntem foarte atenti atunci cand stam de vorba cu clientii nostri, cand le ascultam problemele, cand proiectam o solutie, cand o integram in sistemele lor, cand intervenim pentru a remedia o problema sau cand asiguram serviciile de mentenanta. Adica atunci cand suntem alaturi de ei pentru a le face afacerea sa mearga mai bine. Mai eficient. Mai profitabil.

Consultantii firmei noastre si-au castigat experienta in cadrul unor proiecte complexe, lucrand pentru firme de referinta din industria IT si a telecomunicatiilor din Romania. Ei detin certificari profesionale prestigioase, cum ar fi Microsoft Most Valuable Professional, Microsoft Certified IT Professional, Microsoft Certified Systems Engineer, Microsoft Certified System Administrator sau Microsoft Certified Database Administrator. Una dintre conditiile pe care un consultant trebuie sa o indeplineasca pentru a lucra in echipa PRAS este ca, in maxim trei luni de la angajare, sa obtina certificarea Microsoft Certified Technology Specialist.
Dar asta nu e tot. Nu ne oprim aici. In orice organizatie, suflul afacerii este dat de membrii echipei sale. Cu atat mai mult intr-o companie de consultanta, asa cum suntem noi. Astfel, una dintre principalele noastre preocupari este dezvoltarea si perfectionarea continua a resurselor umane.

Pentru a demonstra abilitatea noastra de a oferi in mod constant solutii si servicii ce satisfac cerintele clientilor, cerintele statutare si de reglementare, precum si pentru permanenta imbuntatire a proceselor interne si eliminarea neconformitatilor, am implementat un sistem de management al calitatii ce include o serie de certificari de conformitate cu standarde internationale.
adresa:
Str. Stefan Negulescu Nr. 44
Bucuresti S1, 011654, Romania
email: info@pras.ro

telefon: (+4) 0372 705 618