Microsoft Partner
RO | EN
cautare

Cariere

De ce sa lucrati la PRAS si nu altundeva?


O companie fara reguli corporatiste
Suntem constienti ca angajatii au nevoie de un mediu de lucru placut pentru a putea a lucra. Asa ca am dat la o parte toate aspectele negative ale "muncii intr-o corporatie" si am incercat sa cream o companie in care sa predomine buna dispozitie, respectul si dorinta de a progresa.

Un TU updatat
Pentru ca PRAS isi sustine si motiveaza angajatii in ceea ce priveste dezvoltarea lor profesionala. Putem spune ca suntem o "scoala de IT", care odata ce o absolvi, iti garanteaza o cariera de succes. Te vom invata tot ce ar trebui sa stii in materie de IT si nu-ti vom cere la schimb decat seriozitate si hotarare.

Acces la noutate
Nu vei avea timp sa te plictisesti (desi stim ca ai vrea). Vei lucra in medii IT foarte variate, vei avea posibilitatea sa-ti faci multe contacte si, nu in ultimul rand, vei avea acces la ultimele tehnologii in domeniul ITC. Mai esti sigur acum ca ai vrea sa te plictisesti?

O noua gasca de prieteni
In orice companie exista sefi si colegii, unii mai antipatici, altii mai simpatici. Cu colectivul de la PRAS poti sa iesi la o bere dupa program si sa vorbesti ca si cu cel mai bun prieten (si da, aici intra si sefii). Asta ti-o putem demonstra doar daca vei face parte din echipa noastra si vei veni in team-building cu noi.

Cautam oameni ambitiosi. Care sa-si doreasca sa ajunga sus. Oameni bine pregatiti. Sau dornici sa invete. Oameni cu spirit de echipa. Ageri la minte. Carora sa nu le lipseasca entuziasmul si gandirea deschisa. Oameni care isi doresc sa faca o cariera in IT. Daca crezi ca esti pregatit pentru a te alatura echipei PRAS, aplica pentru unul din posturile disponibile, trimitand CV-ul la adresa de e-mail jobs@pras.ro impreuna cu pozitia pentru care aplici.adresa:
Str. Stefan Negulescu Nr. 44
Bucuresti S1, 011654, Romania
email: info@pras.ro

telefon: (+4) 0372 705 618